Ga groen met Éminence Organic Skin Care en laat je inspireren

Éminence Organics is meer dan een huidverbeterende en verzorgende lijn producten.

Het verhaal van Éminence Organics gaat meer de diepte in met een duidelijke missie, of liever gezegd: belofte! De president van Éminence Organics Boldijarre Koronczay werd in zijn kinderjaren zelf geconfronteerd met leukemie. Dankbaar dat hij dit heeft overleefd, heeft dit zeker bijgedragen aan zijn latere missie en beloftes. Ze streven niet alleen naar een gezonde huid, ze dromen ook van een gezonde planeet.

Lees hoe Éminence Organics hun steentje bijdraagt aan een gezonde huid én een gezonde wereld!

Gezonde huid

Ze beloven de best mogelijke huidverzorgingsproducten te leveren. De producten zijn vrij van parabenen, dierlijke bijproducten, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën.

Door producten te maken die krachtige, helende en verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met puur water uit een thermisch warmwaterbronmeer met mineralen en sporenelementen die nergens anders op aarde te vinden zijn.

De producten zijn handgemaakt zonder strenge verhittings- of hydrogeneringsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. Vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke verse basis, wat zichtbare resultaten oplevert, aangezien echte zaden, pulp en schillen regeneratieve en helende krachten geven die alleen de natuur kan produceren.

Gezonde wereld

Voor elk verkocht product wordt er een boom geplant. Forests for the Future.

Oprichting van de Kids Foundation. Deze verzorgt dagelijks gezonde maaltijd voor ernstig zieke kinderen om aan te sterken.

Financiële ondersteuning voor kankeronderzoek. Van elke Sweet Red Rose Whip Moisterizer die verkocht wordt, wordt vijf dollar gedoneerd aan de Breast Cancer Foundations. Werknemers van Éminence Organic Vancouver nemen ook elk jaar deel aan de Run for Cure.

Ze leveren ook regelmatig bijdragen aan de Leukemia Lymphoma Society en de Lung Cancer Research Foundation door geldelijke donaties en productverschaffing voor verschillende fondsenwervende evenementen.

Groene bedrijfsvoering

Gecertificeerde Éminence Organic Farm. Deze voldoet aan alle eisen om biologische en Biodynamische ingrediënten te laten groeien. De farms worden aangedreven door zon- en windenergie. De grond wordt bemest met natuurlijke compost.

Het planten en oogsten wordt handmatig uitgevoerd om de CO2 uitstoot te verminderen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke conserveringstechnieken.

Verpakkingen

Alle dozen zijn gemaakt van post-consumer gerecycled materiaal en worden opnieuw gerecycled of hergebruikt.

Alle dozen zijn gemaakt van post-consumer gerecycled materiaal en worden opnieuw worden gerecycled of hergebruikt.

Containers zijn gemaakt van gerecycled, niet-toxisch plastic en zijn recyclebaar.

Verpakkingschips zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare mais die onschadelijk in water oplost.

Eco-vriendelijk softwaresysteem betekent minder afgedrukte facturen.

 

Groen kantoor

Het elektriciteitsgebruik wordt gecompenseerd met windkrachtkredieten en zonnepanelen op het dak.

Briefpapier wordt afgedrukt op gerecycleerd papier na consumptie met behulp van plantaardige inkten.

Al het papier dat op kantoor wordt gebruikt, wordt gerecycled.

Het kantoorcomplex is ontworpen als een eco-alternatief gebouw.

Transport en distributie

Het koeriersbedrijf maakt gebruik van hybride voertuigen.

Grote zendingen worden verzonden op vrachtwagens met biodiesel gemaakt van gerecyclede huishoudelijke plantaardige olie.

De producten worden per vliegtuig verzonden met Lufthansa, de toonaangevende luchtvaartmaatschappij in de strijd tegen klimaatverandering.

92% van de werknemers wandelt, fietst of neemt het openbaar vervoer naar het werk.

B CORPORATION®

Eminence Organic Skin Care is er trots op een Certified B Corporation® te zijn. B Corps is een nieuw type bedrijf dat de kracht van het bedrijfsleven gebruikt om sociale en milieuproblemen op te lossen.

B Corp ™ -certificering is voor het bedrijfsleven wat Fair Trade-certificering is voor koffie of LEED-certificering voor een gebouw. Ze voldoen aan de hoogste normen van algemene sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoording.

 

Ik vind het fantastisch dat ik met mijn salon deel uit mag maken van dit prachtige concept! Zo helpen we elkaar en de wereld naar een betere toekomst.

Liefs Maria.

Geef een reactie

Sluit Menu