Herfst special!

Aandacht voor borstkanker!

Rozen zeggen meer dan “Ik hou van je”. Hoewel we nooit een boeket van deze langstelige schoonheden zullen afwijzen, zijn we nog meer verliefd op de wonderen die ze voor de huid doen. Rozen hebben natuurlijke verzachtende bestanddelen, hun diep hydraterende eigenschappen maken zelfs de droogste huid gladder, zachter en lessen haar dorst.

Rijk aan antioxidanten en vitaminen (vooral vitamine C). Ze leveren verrijkende en versterkende voedingsstoffen aan de huidcellen en bevorderen de regeneratie ervan. Rozen hebben ook natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor ze de huid kleuren voor een mooie teint en verminderen irritatie en roodheid.

Bij Éminence Organics hebben rozen een speciale plaats in het hart – en niet alleen vanwege hun verfraaiende eigenschappen. Van elke aankoop van de Sweet Red Rose Whip Moisturizer gaat 5 dollar aan opbrengst naar de ondersteuning van borstkankeronderzoek.

Deze verrijkende, vochtinbrengende crème bevat zoete rode rozenblaadjes en extracten die samenwerken om de huid te hydrateren en te voeden, met een gladde en fluweelzachte finish als resultaat.

Beautysalon Natuurlijk Mooi draagt daarom graag haar steentje bij om het onderzoek naar borstkanker te steunen. De prachtige Sweet Red Rose collectie is deze maand in de aanbieding.

De Sweet Red Rose cleanser, de Sweet Red Rose tonique en de Sweet Red Rose Whip Moisturizer zijn als set te koop voor € 124,95 (i.p.v. € 150,80). Het is ook mogelijk om de producten los te kopen, zie de aanbiedingen hieronder:

Sweet Red Rose cleanser voor € 32,50 (i.p.v. € 38,40)

Sweet Red Rose tonique voor € 32,50 (i.p.v. € 38,50)

Sweet Red Rose Whip Moisturizer voor € 64,50 (i.p.v. € 74,40).

Tevens verloot ik twee Sweet Red Rose gezichtsbehandelingen tijdens de oktober special (via Facebook). Dus ken jij iemand die borstkanker heeft overwonnen of er momenteel tegen vecht, meld haar of hem (want ook mannen kunnen borstkanker krijgen) aan op mijn Facebook Pagina.

Begin november zal ik 2 personen uitloten die ik gelukkig mag maken met deze fantastische Sweet Red Rose Gezichtsbehandeling.

Doe mee een steun Pink Ribbon!

Geef een reactie

Sluit Menu