Gezichtsverzorging met Éminence Organic Skin Care

Gezichtsbehandeling

Eminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Met verbazingwekkende resultaten.

De natuurlijke ingrediënten geven aanleiding tot een prachtige, heldere, evenwichtig, nieuw leven ingeblazen en gezonde blozende huid.

Éminence Organic Skincare richt zich op een grote verscheidenheid van  huid problemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea, acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint.

Éminence organic facials

Met Éminence bieden we effectieve en biologische behandelingen, waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud. Even weg  uit de dagelijkse druk met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten.

De facials worden op maat aangeboden, op wat de huid op dat moment nodig heeft. Ontspannend en tegelijkertijd effectief. Epileren, harsen of verven zijn desgewenst inbegrepen.

Een behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging van de huid, een dieptereiniging, het eventueel verwijderen van oneffenheden, een gezichtsmassage, een masker, een serum (bij de 60 minuten treatment), een verzorgende oogcrème en wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème. 

Geef een reactie

Sluit Menu