Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?

1 op 1 (One-by-One) Wimperextensions:
Er wordt op ieder eigen wimperhaartje een wimperextension met een speciale lijm (zonder formaldehyde) geplakt. Dus niet op de wimperrand, tussen de eigen wimpers of op de huid, maar op de eigen wimper. Dit geeft het natuurlijke effect.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer twee uur. Een bijvul afspraak duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 

Meerdere extensions op 1 natuurlijke wimper (Russian Volume wimperextensions):
Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de Russian Volume techniek. Het wordt ook wel ‘2D – 6D techniek’ of ‘3D wimperextensions’ genoemd.

Bij deze techniek kunnen er 2 tot 6 haartjes, als een waaiertje met de hand gemaakt, aan één natuurlijke wimper worden bevestigd waardoor je nog meer volume creëert. Dit is niet vergelijkbaar met de ouderwetse voor gemaakte plukjes van vroeger! 
Hierbij worden super dunne en zachte wimperextensions gebruikt waardoor het niet zwaar en schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Uiteraard zal er altijd worden gekeken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid ze kunnen dragen.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer drie uur. Een bijvul afspraak duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. 
Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten. 

De wimpers zijn zijde zacht en je kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten, zwemmen etc.

Voor wie zijn de wimperextensions geschikt?
Wimperextensions zijn in principe voor iedereen geschikt, uitzonderingen zijn de klanten met allergieën voor de bestanddelen die in de lijm zit. Heb je net de eigen wimpers gepermanent? Dan is het ook niet mogelijk de wimperextensions te plaatsen, vanwege de krul.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven 3 á 4 weken zitten (soms wel 5 weken), dit is afhankelijk van de eigen groeicyclus en verzorging van de wimpers.

Wat te doen voor de behandeling?
Heb je besloten om een afspraak te maken, dan is het prettig als je zonder mascara komt en voor lensdragers, de lenzen uit te doen. Dan gaan we samen de lengte en krul bepalen.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?
Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Laat dit door een wimperstyliste doen en ga niet aan de wimperextensions trekken, zo breek je de eigen wimper af!

Welke nazorg is er nodig?
De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden. Niet wrijven in de ogen maar dep zachtjes droog na wassen. Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis. Het gebruik van gewone mascara is af te raden, mocht je toch mascara willen dragen, dan kun je mascara, speciaal voor wimperextensions aanschaffen.

Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen. De wimpers (voor en na het plaatsen) niet permanenten. Zo nu en dan een bezoekje aan de sauna is geen probleem. Dagelijks gebruik kan eerder onderhoud tot gevolg hebben. Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een professional doen. Trek niet aan uw wimpers. Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje. Voor langer behoud van de wimperextensions raad ik aan geen mascara te gebruiken. Elke ochtend even de wimpers kammen met een wimperborsteltje.

Na de behandeling krijgt u een nazorg brief en wimperborsteltje mee. Zo kun je thuis op het gemak nog eens alles nalezen.

In de salon wordt gebruik gemaakt van de merken London Lash Pro en Oh my Lash.

Geef een reactie

Sluit Menu